Onko olemassa täydellistä miestä? Siinä vähän pohdittavaa.

Ensinkin minkälainen on täydellinen mies? Nyt ruppana puhuu pitkälti omasta puolesta, ystävien puolesta ja yleistä jurnutusta kuultuaan. Eli naisnäkökulmasta.

Naisia viehättää monet eri asiat. Yhden mielestä on todella seksikästä kun miehellä on rahaa, toisen mielestä pitää olla ulkonäköä, kolmas arvostaa itsevarmuutta, neljäs luonnetta. Ja viides haluaisi nämä kaikki yhdessä paketissa. Huomio naiset: sellaista ei ole olemassa, ei vaan ole. Aina joku jää puuttumaan. Jos nyt olet eri mieltä, kerro toki. Me muut varmasti haluttais nähdä se maailman kahdeksas  ihme.

Meillä naisillakin pitäisi olla tämän suhteen jonkilainen arvomaailma. Eli mitä pitää tärkeänä. Ja yksi, vielä melko tärkeä pointti: mihin meillä on mahdollisuuksia. Tuskin se on niin, että ruppana menee ulos viikonloppuna, näkee miehen ja ajattelee: joo tuon minä otan. Hah. Vaikkakin pitää muistaa, että joku saattaa ajatella sinusta samaa ja pääset myöskin sanomaan hah.

Mikä sitten ohjaa miehet kohti melkein täydellisyyttä?  Me naiset. Kuunnelkaa meitä. Pieniä vihjeitä. Edes välillä. Joskus. Kerran vuodessa.

Nainen sanoo: parransänki on miehillä helvetin seksikästä--> kokeilkaa edes joskus jättää karvat ajamatta. Nainen sanoo: ystävän mies tuo hänelle kerran viikossa kukkia--> tuo edes joskus. Nainen sanoo: olispa mukava viettää yksi ilta elokuvia katsellen--> jätä yksi pokeri-ilta väliin. ym.ym.

Jos näin kävisi, luultavasti nainen kehuu ystävälleen, miten täydellinen ja huomaavainen mies hänellä on. Koska naisethan ne päättää kuka mies on hyvä/hieno/ihana/lähes täydellinen. Tuskin te miehet niin toisillenne puhutte.Pienet asiat hyvät miehet, pienet asiat.

P.S. Ai niin, naiset puhuu teistä miehistä. Melko paljon. Maineenne leviää. Oli se sit hyvä tai huono. Eli seuraavan kerran kun naisenne ystävätär katsoo teitä voitte olla varmoja, että hän tietää mitä sitä on taas tehty: kukkia vai peli-ilta.