Jaahas, se on se aika syksystä kun kotimainen saippuaooppera alkaa. Meillä täällä kotona lapset käy jo kuumana, että mitä siinä taas tapahtuu. Ja ruppana myös. Mutta iltalehti ehti kertomaan, kuka kuoli ja kuka tekee mitäkin. Lehti oli ostettava. Siellähän sitä. (Huom. kirjoitan hahmoista roolinimillä). Eero jouti pois sarjasta, ärsyttävä tyyppi. Juulia jouti pois, ihme itkupilli (tosin vain roolihahmoina). Mutta Salla. Ei helvetti. ainoo mielenkiintoinen hahmo siellä hiton Pihlajankadulla. Piristävä rooli, hyvin näytelty ja ja tyyppinä vallan upea. Ruppana jo mietti boikotoivansa koko sarjaa, mutta eihän se tuu onnistumaan. Suomalainen kiinnostaa. Ruppanaa kyllä ihmetyttää se että sarja tuntuu olevan tosi "realistinen". Hemmetinmoinen posahdus ja kuoli noin vähän porukkaa. Olis siellä ollu joutaviakin tyyppejä. Ne kerralla pois. Laittaisivat edes jotain rajaa noihin sarjan pääsykokeisiin. Mielellään pitäisi osata Näytellä! Joku Tanja tai Niina. Hohhoijaa.

Mutta toisinaan tulee löytöjä. Oona, Miro, Joonatan, Isabella, Sebastian. Rooleissaan upeita.

Mutta olihan siellä lehdessä jotain muutakin juttuu. Niina ja Sebastian hengaavat yhdessä, vaikka ovatkin sisko ja sen veli.  Mut eikös tää oo nähty ennenkin. Elina ja Juha. Menköön uusinta tään kerran, kunhan sarja ei alkas polkee paikoillaan.  Ja Paula paksuna haudassa. Aika hyvin keksitty. Siis juonenkäänteeksi.

Josta tuli mieleeni kevät ja haloo joltain vanhemmilta, kun heidän pikku kurahousut järkytty siitä loppujaksosta. HALOO! Mitä perkelettä te annatte sit kattoa sitä. Televisiossa on semmonen nappula, josta saa sen toosan kiinni. Tai luulis teillä olevan toinenkin huone, minne ne laittaa. Jos niille nyt sit jotain traumoja tuli Syyttäkää Itteenne. Helvetinmoisia valittavia vanhempia.

Mietin tuossa tosi elämää. Salatut elämät reality. Siinä naapurit valittaa toisistaan. Millon toisten kakaroista, millon yhteisestä pyykkituvasta, millon autoista, mopoista,  kissoista, koirista, ruohonleikkuusta ym. ym. Mut haluuko kukaan kattoa tätä sit telkkarissa. No ei todellakaan. Eikös telkan edessä pääse vähäksi aikaa pois arjen rutinoista. Miks haluta kattoo samaa paskanjauhantaa, mitä tulee ilmaseks tuolta ulkoa. Eli sen huomion ruppana on tehnyt. Naapuri on pahin vihollinen toiselleen. Vaikka oltas sit näön vuoksi  hyviäkin kavereitä. Selän takana pahimpia. Vihaan naapureita.... Ja ne vihaa ruppanaa