Ja missäs sitä ollaan oltu sanon vaan. En osaa sanoa. Vuosi vaan hujahti ja mitäs muutoksia elämässä. Taas vuoden vanhempi.... No siinä ne tais olla.

Mutta edelleen yhtä ärhäkkänä tälle maailman menolle Hymy

Kesä alkaa olla kohta ohi. Onneks. Ruppana on ehdottomasti talvi-ihmisiä. Ei oo noita helvetin ötököitä. Joka ilta sama ajatus viimeiseksi: tulis pakkanen ja tappas kaikki ötökät. Vihaan niitä, jollei joku nyt tajunnut. Ja helle. Tuo hiostava ukkosen painostava helle. Olis kunnon kuuma mut ei . Saakelin kasvihuonehiostusilmat jatkuvasti päällä. Asuntoakaan ei tunnu saavan viileäksi millään, vaikka kuin yrittäs. Paskahelle ja mäkäräinen. Ruppana ei oleskele ulkona. No kohta...

Tämä kesä oli kyllä muutenkin outo. Ruppana vietti lähes koko kesän sairaslomalla. Ensin sormet, sitten olkapäät. Siinä ei paljoa käsillä mitään tehdä. No sen vielä kesti, mut kun kivut oli kaameat. Kyllä ruppana ehdottomasti tällä pärställä tarvitsisi kauneusunet, mut nyt jäi kuukaus yhtäsoittoa melkein kokonaan nukkumatta. No jospa se tähän pärstään vielä sulautus. Ruma mikä ruma. Mut en kyllä tuota toivos edes pahimmalle vihamiehelleni. Semmonen sanonta on. Minä toivosin. Ihan oikein sille kalkkunalle.

Talvi meni töissä. Onneks työ on semmosta, minne ruppana menee ihan mielellään. Kolme vuotta tulee täyteen siellä. Määräaikaisia pätkätöitä mutta kuitenkin. Mut nyt näyttää siltä, että työvoimatoimiston "jumalat" on päättämässä tämänkin hauskuuden. Ihme pihtareita. Varsinkin kun siellä riittää duunia. Mut niistä on varmaan paljon kivempaa saada just ruppana kaunistamaan työttömyystilastoja. Minä niille kauniit näytän. Jotain paskaa ne yrittää työntää. Jotain kursseja, joilla ei tee yhtään mitään. Jauhetaan vaan tunnista toiseen paskaa ja kun kurssi loppuu, kellään ei siitä huolimatta ole töitä. Mut ei olla tilastoissa. Tai sit työpaikka jossain hiton spr:n kirpparilla, missä ei oo kuin katkeria paskanjauhajia, jotka haukkuvat toisiaan selän takana. Ja rahaa saat just saman verran kuin kotona. Eli en suostu. Oon kotona ja tuun hulluks. kiva tulevaisuuden kuva.

Tätä miettiessä alkaa kieltämättä vituttaa. Ruppana poistuu tupakalle rauhottumaan.

palataan.