Mielenkiintoinen aihe. Luultavasti tulenarka aihe.

Miten suhtautua nykyisen exään. Koska se on nykymaailmassa tautinen tosi, että lähes kaikilla on jossain exä. Jollain useampia.

Pitääkö heidän kanssa olla väleissä, ystäviä, jopa perheenjäseniä. Pitääkö heitä sietää, vai voiko heidät sivuuttaa kokonaan elämästä. Mutta entäs jos nykyiselle on tärkeää, että teistä tulee ystäviä. Ystäviä, jotka käy kahvilla yhdessä, ystäviä, jotka kutsutaan syömään, yksinkertaisesti sietämätön riesa.

Ja miten sitten, kun nykyinen haluaa olla ystävä-väleissä exän kanssa. Joo, hän käy täällä kylässä haittaako se. Haittaako, että meillä on hyvät välit. Ärsyttää tuo "haittaako se". Totta vitussa se haittaa, mutta mahdatkos mitään. Et. Se on asia, joka on siedettävä vaikka vituttaa, ärsyttää, raivostuttaa, ahdistaa, tekee olon paskamaiseksi. Mutta kun et voi sanoo sitä, koska yleensä on vastaus: meillä on yhteinen historia. Onhan ruppanallakin yhteinen historia miesten kanssa, mutta ei tulis mieleenkään pitää heihin yhteyttä. Tyyliin: moi, vieläkös juokset naisissa, moi vieläkö viina maistuu ym. ym. Tule toki meille syömään, minun nykyinen varmaan haluaa tavata sinut tai heeii nyt keksin, tulkaa molemmat, yhtäaikaa..

Sen huomion oon tehnyt, että miehien mielestä ystävyys exään on ok, naisista ei.

Varamies? Mielenkiintoinen käsite. Varamies on mies, joka on jätetty. Luultavasti toinen on olevinaan löytänyt paremman. Ainakin omasta mielestään. Ja pitää entistään varasuunnitelmanaan. "Jos tää nyt ei sit toimikkaan, ottaa se takas". Helvetti mikä idiootti. Tällainen exä on luultavasti semmonen, että kaikki pyörii sen navan ympärillä. Ja luultavasti on tottunut saamaan mitä haluaa.

Mutta. Mitäs jos tämä varamies törmääkin naiseen, johon ihastuu/rakastuu/tykästyy? Miten tämmöinen exä toimii. Okei, vetää kaikista mahdollisista naruista että tämä uusi nainen lähtis kävelemään. Klassikoita on esim. itku. Osa miehistä on ihan avuttomia sen edessä. Sitten seksi. Yllättäin sitä olisikin tarjolla vaikka kuinka paljon (mitäs siitä uudesta). Yritys katkaista yhteydenpito parin välillä, ihan vaan vittuuksissaan. Sitten alkaa säälin kerjääminen. Seuraavaksi uuden haukkuminen. Ja lopuksi kun mikään muu ei auta, miehen loukkaaminen, koska näköjään suunnitelma ei toiminut. Miten tämmöisen exän kanssa sit tulisi toimia???

Jos nyt kuitenkin otat kontaktia siihen exään. Kaikesta huolimatta, vaikka hälytyskellot sois päässä ja kaikki vaistot sanoo, että älä tee sitä. Mut ajattelet vaan sitä rakastasi, teen tämän sen puolesta. JA! Te inhoatte toisianne välittömästi. mites sit. Molemmat vakuuttelee, että ihan mukavahan tuo oli, vaikka miettis, että helvetti mikä kotka. Ruppana ainakin on sellanen, että inhoaa teeskentelyä yli kaiken. Ja suorasanaisena on vaikeaa olla kommentoimatta tätä kottaraista. Suuttuuko nykyinen tästä vai sulattaako kommenttisi.

Ruppanalla on jonkinasteista kokemusta asiasta. Ilmoitat suoraan: ei tule mitään. En aio nähdä uudelleen. Luultavasti tulee olemaan jumalaton riita  exän kanssa jostain älyttömästä. Jos mies ymmärtää yhtään mitään hän hyväksyy sinun mielipiteesi.  Okei: me käydään muualla kahvilla---> Taas kerran, vituttaa, ärsyttää, raivostuttaa, ahdistaa, paskamainen olo....

Oliskohan se liikaa pyydetty, ettei enää eläisi menneisyydessä, vaan nykyisyydessä, ja katsoisi yhdessä tulevaisuuteen.

Sori exät, kahveja ei keitellä.