Jaahas, jokohan ruppana pääsis "lempiaiheeseensa".

Miehet - mitä niistä vois kirjottaa. No vähintään romaanin tai oikeastaan pari mies-joki sarjaa.

Miehet on samanlaisia, paskapuhetta. Anatomia yms. on samaa, mut pääkoppa on jokaisella erinlainen. Jokaisella on omanlaisensa arvomaailma, jota he noudattavat.

Ruppana itse on törmännyt varmaan niihin pahimpiin "arvoihin".

Ruppanan menneisyydestä löytyy: juoppo, pervo, salaa naimisissa, pettäjä. Eli miettiä sopii, mikä ruppanassa on vialla. Onko täällä semmonen naikkonen, joka vetää kaiken paskan puoleensa. Vai onko niin, että kaikki paska vetää ruppanaa puoleensa. Siinä onkin mietittävää. Mutta kaikkien kohdalla on pakko todeta, että oma moka. Ruppana ei mielellään myönnä olevansa väärässä.... Mutta jospa tämä onkin vain opetusta siihen, mitä pitäs varoa. Ainut vaan, että näihin idiootteihin on tuhlannu vähän liian monta vuotta.

Ja sit tuleekin tärkein kysymys: vieläkö sitä uskaltaa kokeilla? Ja jos uskaltaa, pelätäkkö pahinta jo heti alkuunsa. Miettiä, että mikähän tämä on. Miten enää luottaa mihinkään, paitsi itseensä. Koska sitä väkisillä miettii, että mikähän tässä sit on vialla?

Okei vaihtoehdot on seuraavat: ruppana päättää olla yksin, ruppanasta tulee se kylän hullu kissa-nainen, joka omistaa ainakin sata kissaa, pelottelee lapsia ja tappaa salaa miehiä :).

Tai sit ruppana on ikuinen optimisti, luottaa siihen, että joskushan sen on osuttava, helvetti. Että pakko olla jossain joku. Että paistaa se päivä risukasaankin ja kaikkee muuta älytöntä paskaa  

Niinhän se on, että ruppana jaksaa uskoa.

Ja siinä sitä taas ollaan, hyvinkin tuttu tilanne. Mies! Kiinnostaa jo heti alkuunsa.

Järki huutaa: varo varo. Muista entiset! Mutta tunne sanoo, että paskat, anna palaa. Ja niin sitä taas mennään.

Okei, nalkissa, kusessa, kovalla vauhdilla menossa kohti tuomiota... Ja mikähän se lopullinen tuomio on? Vuoden päästä huomaat olevasi pervon, naimisissa olevan juopon pettäjän kanssa.

 Tai sit vuoden päästä huomaat löytäneesi miehen, jonka kanssa olet onnellinen. Ja mietit, että onneksi en ole järki-ihmisiä vaan tunteella päin kaikkee.

Okei se jää nyt nähtäväksi. Palataan asiaan vuoden päästä. Kerron kuinka kävi.

Mutta kävi miten kävi, ruppana on rakastunut!