Ruppana harkitsi tässä menevänsä uimahalliin. Jaa että mitä! Kesä kukkeimmillaan ja järvet vapaana. No ruppana sai jo pienenä tyttönä (olen ollut joskus pienikin) jonkin hemmetin kutkan noista vesistä. Lääkäri selitti, että linnut paskoo jotain veteen, joka käy toisten iholle. Ei oikein viitti yhden pulahduksen takia kärsiä kahden viikon kutinaa.

Mutta uimista ruppana rakastaa. Ei kun uimahalliin.

Ja siellä odotti sama painajainen kuin aina. Ei ne saatanat opi millään.

Ja katotaanpas mitä sieltä löytyy:

Vanhempia olevinaan hienoja rouvia, jotka eivät käy suihkussa ja tulevat sit altaaseen haisemaan. Siellä haisee hiuslakka, hajuvedet ym. Sitä paitsi jos ne ei käy suihkussa, nehän tuovat kaiken paskan ihostaan veteen. Ui suu kiinni, ui suu kiinni..

Pikkukakaroita, jotka eivät ymmärrä, mitä tarkoittaa: vain kuntouimareille. Tulevat helvetti hyppimään just sinne, missä pitäs vaan uida. Hyppivät vielä niin että on väistettävä alta pois tai saat jonkun paskahousun niskaasi. ja sit kun ne huutaa ja kiljuu koko ajan. Vaikka kaveri seisos siinä kyljessä kiinni, sille on huudettava asiansa. Pitäsivät ees sen turpansa kiinni. Nää on vittumoisia en muuta sano. 

Vanhemmat jotka päättävät tuoda sen termospullon kokosen kersan sinne suureen altaaseen. Pitävät sylissä ja tolkuttavat sille, että onko iso allas. Eikohän tuon kokoselle se lasten allaskin oo riittävän iso haloo. On sen verran kokemusta pienistä lapsista: ne kusevat aina vedessä! Eli sit uit vielä kusessa.

Sit vielä ne suuren egon omaavat pikauimarit, joiden on ihan välttämättä tultava kauhomaan siihen hitaampien altaaseen. Pitää näyttää meille hitaammille miten lujaa pääsee. Miehet on samalaisia oli niillä alla auto tai pelkkä vesi. Hukuttavat saakeli puolet altaasta.

Ja sit pahin nykyajan vitsaus: vedessä juoksijat. Ihan ok niille, jotka tykkää, mut ÄLKÄÄ TULKO UIMAREIDEN ALTAASEEN POLKEMAAN HELVETTI. Kun vielä oppisitte menemään jonossa siellä, mutta ei kaksi kolme rinnakkain juoruamassa niin ettei yksinkertaisesti ohi pääse. On siellä se teille tarkoitettu ratakin perkeleen tyhmät. Nämä risoo kaikkein eniten.

Eli nyt kun miettii tätä helvettiä, mikä siellä odottaa, ruppana taitaa sittenkin jäädä kotiin ja ottaa kylmän suihkun.